1973 – Marktkoopman & kraamverhuurder bij het 50-Jarige bestaan van de Weerter Markt

Ter gelegenheid van het 50 jarige bestaan van de weekmarkt worden in 1973 de jubilarissen van het eerste uur gehuldigd. Marktkoopman Tinus Stultiens, marktkoopman sinds 1922 en Willem Schuman (geboren in 1898) kraamverhuurder sinds 1923.

Willem Schuman startte als kraamverhuurder in Weert met de weekmarkt in 1923. later heeft hij 6 wagens met kramen verdeeld tussen zijn zoons Thieu en Frens, Thieu heeft later zijn deel doorverkocht aan zijn zwager Frits Hermans, Frens heeft zijn deel weer doorgeven aan zijn zoon Anton, deze heeft deze uitgebreid tot bijna 20 markten in Brabant en Limburg. Anton heeft deze weer doorgegeven aan zijn zoon Frank, hij heeft nu ook party tenten, zo is de markt al 4 generaties in bezit van de familie Schuman.