1950 – Hima

Levensmidelengroothanden de HIMA. Enkele personeelsleden op de binnenplaats van het bedrijf waar later zalencentrum Poort van Limburg zou verrijzen.

Het voltallig personeel van de HIMA. Bovenste rij v.l.n.r.: Engel van Dael, Thieu Verstappen, Driek Teeuwen, Cor Hendriks, Thieu Weekers, Huub Verdonschot, Thieu Geelen, Van Riet sr, Hein Beerens, Pierre Steijvers, Frans Ling, Bèr Nies en Herman Meeuwis. Middelste rij v.l.n.r: Wiel Slaats, Twan Veugelers, Laurens Janssen, Jan Egelmeers, H.van Dijk, Leike Jacobs, Richard Peeters, Piet van Riet, Graad van Tulden, Frans Daniëls, W. van de Berg, Mientje Stienen, Lei Niessen en Jac Peeters (De Mân). Onderste rij v.l.n.r: Bèr op de Broek, Lerang Gubbels, Jac Coumans (Directeur), mevrouw M. Coumans-van de kerkhof, J. Coumans sr. (Directeur), Marie-José Coumans, Frans Weekers (bedrijfsleider) en Piet Ling.

Het woonhuis aan de Beekpoort van de bedrijfsleider van de HIMA; Frêns Weekers.