1937 – Aluminiumfabriek Weert

Directie en personeel van de Aluminium fabriek Weert bij de opening van de nieuwe fabrieksgebouwen aan de Parallelweg (Weerter Veldstraat) in Weert. In het midden directeur/eigenaar Waltje Gruijthuijsen (1894-1974) met links zijn zoontje Twan Gruijthuijsen (1930-2016), daarnaast zijn broer Pierre Gruijthuijsen (1910-1984) en rechts zijn andere zoon Tjeu Gruijthuijsen (1925-2019).

Op de voorste rij v.l.n.r herkennen we: Harry Kimmel; de derde is Davits jr; daarnaast Pierre Gruijthuijsen en achter de bloemen zijn broer Walter. Rechts van hem met kaal hoofd de heer Müchebron, een Duitser die de machines geleverd had. Daarnaast Wiel Weerts, procuratiehouder en op één na de laatste rij Davits sr. De dame boven Wiel Weerts is Lies Gabrieel en twee plaatsen naar rechts staat Mia Knapen. In de derde rij helemaal rechts Bèr Aspers.

Het foto-atelier van Henri Lamberigts was gevestigd aan de Langstraat 35.